Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb el 56% dels vots, guanya el nom de Casal Municipal de la Gent Gran de Sant Sadurní

El Casal d’Avis ja té nom: "Casal Municipal de la Gent Gran de Sant Sadurní d’Anoia". Aquesta ha estat l’opció més votada en el procés participatiu per a escollir nom per al casal municipal del passeig de Can Ferrer.

Van donar-hi suport un 56,6% de les 143 persones participants a la votació.

L’altre nom finalista, ‘Casal Municipal Passeig Can Ferrer’, va obtenir el 43,4% dels vots.

Després de les votacions per part dels usuaris, divendres passat l’alcaldessa i la regidora van donar la notícia del nom guanyador, a banda d’aprofitar per animar els assistents a la Castanyada a participar en el 9N i fer així un reclam a la democràcia i al dret a votar.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: