Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Abacus inaugura un establiment de 600 metres quadrats a Vilafranca amb voluntat de sumar-se a l’oferta comercial i cultural de la vila

Divendres al vespre Abacus cooperativa va obrir les portes d’un nou establiment a Vilafranca, al carrer de la Parellada. Amb una superfície de 650 m2, el local disposa de dues plantes, i és el 38è establiment de la cooperativa.

L’obertura d’aquesta nova botiga, la primera d’Abacus al Penedès, suposarà la creació de 12 nous llocs de treball. Les dues plantes de l’establiment posaran al servei de socis i clients productes de papereria, joguines i tecnologia multimèdia, així com manualitats i una secció dedicada a puericultura. A més, inclourà les seccions dedicades a la llibreria de ficció, no ficció, infantil i llibre de text.

La presència d’Abacus en un dels principals eixos comercials de Vilafranca pretén dinamitzar una zona de gran activitat, així com sumar la seva programació d’activitats, adreçades tant a públics infantils com adults, a la vida cultural de la vila. Miquel Cabré, vici president d’Abacus explicava que venen a sumar, a fer pinya. I que tenien ganes de ser a Vilafranca.

El Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, Xavier López, també hi va ser present, i va destacar el paper de les cooperatives per la revitalització econòmica del país.

En l’acte de divendres hi eren també el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Raimon Gusi; i la regidor de Comerç, Dolors Rius. Aquesta última va destacar el fet que Vilafranca i la seva zona comercial han resultat prou atractives per tal que Abacus decidís apostar per obrir-hi un centre, que espera ha de venir a complimentar l’oferta que ja hi ha a la capital de l’Alt Penedès.

Per la seva banda, Raimon Gusi destacava que aquesta obertura pot col·laborar a la revitalització del Centre Vila des del punt de vista cultural; al mateix temps que ser un revulsiu per el comerç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: