Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha iniciat la tercera temporada del cicle Desenvolupa’t, adreçat al desenvolupament empresarial i professional

El cicle de conferències per a l’emprenedor que l’Ajuntament de Vilafranca organitza amb el nom de Desenvolupa’t s’ha iniciat aquesta temporada amb el psicòleg, Xavier Guix, que ha parlat del lideratge inspiracional i de com motivar i inspirar per millorar el rendiment.

La jornada l’inaugurava Joan Manel Montfort, regidor de Promoció Econòmica, recordant que en tres anys hi ha passat prop de 1500 participants i 8 ponents. Cicle de conferències per al desenvolupament empresarial i professional, dirigides per ponents mediàtics de diferents àmbits i edats, té l’objectiu d’aportar coneixement a professionals, empresaris i emprenedors i aportar optimisme davant la situació actual.   Xavier Guix ha parlat de la importància del lideratge, i de com a través de la motivació i la inspiració es pot aconseguir millorar el rendiment de les persones.     Xavier Guix va ser una figura al món de la ràdio, però des de  fa anys va optar per formar-se en psicologia i està especialitzat en Comunicació i Programació Neurolingüística. La seva activitat com a divulgador de temes de refelxió psicològica l’ha portat a fer conferències arreu d’Espanya i de l’Amèrica Llatina.  Ha publicat, entre altres llibres, "Amb tu, però sense tu", "Pensar no és de franc", "Ni me explico ni me entiendes", o "Atrévete a decir no". La propera conferència del cicle tindrà lloc l’11 de novembre amb Victor Küppers que parlarà de les tècniques de venda efectives en entorns competitius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: