Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tura diu que el socialisme catalanista haurà de buscar el seu espai fora del PSC

Allunyada i dolguda amb l’actual direcció del PSC, l’exconsellera i exalcaldessa de Mollet del Vallès, Montserrat Tura, afirma que els valors del socialisme catalanista són, avui, més vigents que mai.

Tura recorda que aquests principis ja els trobem en l’època de Raimon Obiols i posteriorment en Pasqual Maragall com a president de la Generalitat i en l’acció de govern del tripartit i li sap greu no trobar-los ara.

L’exconsellera dels governs de Maragall i Montilla retreu a l’actual direcció del PSC que s’hagi escindit d’aquest fil històric.

 

Aquestes eren algunes de les consideracions que Tura feia ahir en la presentació del seu llibre Estirant el fil. Quan el PSC va abandonar el catalanisme, a Vilafranca.

En el volum, Montserrat Tura explica amb detalls desconeguts i amb una veu molt personal què ha passat els últims anys a Catalunya i als despatxos del carrer de Nicaragua.

Quant al futur del socialisme catalanista, Tura creu que haurà de buscar el seu espai fora del PSC.

 

Una cinquantena de persones es van apropar a l’Agrícol a escoltar l’exconsellera Tura que va estar acompanyada per Jordi Romeu de La Cultural i  pel periodista Josep Maria Flores, amic personal de l’autora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: