Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV han recollit el reconeixement del premi Nacional de Comunicació

Aquest dimecres a la nit al Palau de la Generalitat es feia el lliurament dels premis Nacionals de Comunicació.

En aquesta ocasió la Xarxa ha guanyat el premi Nacional de Comunicació en la categoria de comunicació de proximitat. Un guardó que atorga la Generalitat de Catalunya i que es fa extensible a les ràdios i televisions locals adherides al projecte. Per aquest motiu la Xarxa va organitzar un acte de lliurament d’una reproducció del premi a tots els mitjans associats. Al Museu Marés el president de la Diputació, Salvador Esteve, el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí i el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena, lliuraven els reconeixements. El president de SERCOM, Raimon Gusi, el va recollir en nom de Ràdio Vilafranca i Penedès TV i ahir el va portar a l’emissora.  Gusi remarca que per primera vegada la Generalitat destaca la important tasca que fan els mitjans de proximitat.  En el lliurament del premi la Generalitat ha destacat “la tasca d’apropar la realitat del territori català a través de la provisió de continguts de qualitat” que du a terme La Xarxa. Altres premiats han estat el programa ‘El convidat’, de TV3, en l’apartat de televisió i la periodista Tatiana Sisquella, a títol pòstum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: