Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 300 persones acompanyen l’OCP en l’estrena de la 3a temporada

L’Orquestra de Cambra del Penedès ha escollit dues de les simfonies més populars del repertori romàntic per iniciar la 3a temporada com a formació resident de l’Auditori de Vilafranca.

La quarantena de músics de l’OCP, dirigits per Màrius Mc Guinness, va interpretar La Quarta de Beethoven i La Italiana de Mendelssohn, dues obres mestres que tenen en comú l’energia, la vitalitat i l’optimisme que desprenen.

Així de vibrant sonava la simfonia núm. 4, La Italiana de Mendelssohn…

 

Prop de 300 persones van acompanyar l’OCP en l’estrena de la seva 3a temporada, a l’Auditori, ahir per la tarda. Mantenint la tònica del curs passat, l’Orquestra de Cambra del Penedès va convidar alumnes de les escoles de música de Vilafranca i de Sant Sadurní a tocar plegats el Somni d’una nit d’estiu de Mendelssohn.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: