Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Joves Cambres de Catalunya es troben a Vilafranca durant el 46è congrés Nacional dedicat a la Responsabilitat Social Corporativa

Els actes començaven divendres amb una recepció a l’Ajuntament de Vilafranca i una conferència sobre el pacte mundial per la Responsabilitat Social Corporativa de les Nacions Unides.

El congrés s’ha celebrat majoritàriament a les noves instal·lacions de l’ESCAVI que també acollia una exposició sobre Responsabilitat Social Corporativa amb exemples reals d’empreses de l’Alt Penedès. A banda, d’aquesta, també hi havia una altra exposició, en aquest cas al Fòrum Berger Balaguer sobre els 50 anys de la Jove Cambra Internacional. Un dels actes amb més èxit va ser la xerrada sobre emprenedoria amb Xavier Ybargüengoitia, ex-director del grup francès Möet Henessy, entre d’altres, tot i que ara mateix està jubilat. Assegura que no hi ha fórmules màgiques, però que ara els joves estan més preparats per afrontar el futur. La trobada també va comptar amb diversos tallers per millorar la formació dels assistents, i que estaven oberts a tothom. Així, per exemple, n’hi havia un per perfeccionar les tècniques de comunicació, o un altre sobre innovació i StarUps, en anglès. Dissabte al vespre arribava un dels moments més esperats amb l’entrega dels premis Nacionals. L’acte va comptar amb la presència del Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que destacava la importància d’uns guardons com aquests i la feina que fa la Jove Cambra a nivell de país. Puig també veu motius per a la recuperació i en aquest sentit apuntava que els joves es trobaran amb problemes, però que és un moment apassionant. Pel que fa als premis, la JCI de Vilafranca se’n va endur el de Millor Programa de Responsabilitat Social Corporativa amb el projecte “Emprenedors Del i Pel Penedès”, mentre que la vilafranquina Marta Carreras es va endur el premi a la Formadora Més Destacada. El congrés va acabar amb l’elecció del nou President de l’associació. Serà l’igualadí Magí Senserrich, que assumirà el càrrec al capdavant de les Joves Cambres de Catalunya a partir del gener del 2015.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: