Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació Empelt de Guardiola de Font-rubí organitza un acte unclós en la commemoració del tricentenari del 1714

Es tracta d’un espectacle protagonitzat per Jaume Arnella i Marduix que presenten “1714- 2014: UNA ESPERANÇA”. L’acte s’havia anunciat a les sis de la tarda però finalment es farà a les set.

L’acte tindrà lloc aquest dissabte al Centre Cultural i Recreatiu de Guardiola de Font-rubi, a les set de la tarda. Amb els romanços d’en Jaume Arnella, els poemes que ha musicat, les imatges, i els ninots, s’oferirà una breu pinzellada per a la història de Catalunya amb la desfeta de 1714, quan es perden les llibertats, i es parla una altra llengua. Fèlix, el protagonista,  farà un llarg camí per recuperar els colors i les paraules i explicar la historia, a través dels poetes catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: