Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actor Fermí Fernàndez ha estrenat a caves nadal el monòleg “El sommelier”, sota la direcció de Toni Albà

Aquest dissabte tenia lloc l’estrena a Caves Nadal d’ “El sommelier”, un monòleg escrit i protagonitzat per l’actor Fermí Fernàndez, amb la col•laboració de l’escriptor i dramaturg Toni Orensanz, i dirigit pel també actor Toni Albà.

La peça teatral retrata per dins el personatge d’un sommelier que acaba convertint la seva virtut olfactiva en una obsessió malaltissa. L’estrena de l’obra es va fer a la cava fundacional de Nadal, situada a 20 metres sota terra, i convertida per a l’ocasió en la Cavateatreca, un espai de creació artística on es fusionen l’art de la interpretació i el món del cava i el vi. Fernàndez es defineix com a coneixedor del vi, a nivell d’usuari, però ja feia temps que des de les caves de Torrelavit li havien proposat de fer algun espectacle sobre vi o el cava. L’actor ha volgut oferir un monòleg allunyat de la moda actual, i més proper a la representació clàssica, amb l’objectiu de posar-se dins del personatge d’un sommelier.   El públic podia degustar al llarg de la representació l’únic vi blanc sec noble del celler, el Nadal Xarel•lo 2013, i el cava Salvatge Brut Rosé, dos dels productes emblemàtics del celler de Torrelavit.  Des de fa més d’una dècada, el celler fa una aposta decidida per impulsar les activitats enoturístiques que permeten divulgar la bellesa del paisatge del Penedès i el vi, la gastronomia i la cultura del territori. L’estrena d’El Sommelier, doncs, pretenia apropar el món de la cultura en general i el del teatre en particular al món de la vinya i el vi, i viceversa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: