Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La PAH de Sant Sadurní ha fet una acció de protesta a l’oficina de Bankia de Vilafranca

Actualment hi ha dos grups de la PAH al Penedès. Un és la PAH Alt Penedès-Vilafranca, i l’altre la PAH Sant Sadurní.

Aquest segon col.lectiu ha fet una acció aquest dimecres a la oficina de Bankia de Vilafranca, perquè és la única oficina que hi ha a la comarca. Un grup reduït, d’una desena de persones, ha entrat a l’oficina on ha lliurat un comunicat reclamant que Bankia compleixi els acords amb la PAH. Una acció que s’ha fet arreu de Catalunya, en una trentena d’oficines. Segons la PAH l’entitat financera té centenars de casos d’execucions hipotecàries pendents de resoldre al conjunt de Catalunya des del passat mes de febrer i asseguren que Bankia obliga a les famílies a marxar de casa seva, i tot i que al febrer es va arribar a un pacte per aconseguir lloguer social.   Mentre el grup entrava a dins de la sucursal del carrer de la Parellada, una membre de la PAH ha llegit en veu alta, al carrer, un manifest de rebuig a l’acció de Bankia. A dins han estat ateses i han pogut lliurar el manifest.   Des de la PAH diuen que Bankia és l’entitat que més desnonaments executa, un 20% del total, amb l’agreujant que es tracta d’una entitat rescatada amb 23.500 milions d’euros de diners públics. Des de la PAH expliquen també que Bankia ha transferit crèdits i immobles per valor de 22.000 milions d’euros a SAREB, el “banc dolent” que acumula  actius immobiliaris de les entitats financeres espanyoles.

 

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: