Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La K Poetika va omplir de públic l’antic magatzem Mory Alegret en el recital del seu comiat

L’entitat K Poetika, promotora durant nou anys de la Kinzena Poetika i durant els quatre darrers anys de la Korrespondensia Poetika, ha posat punt i final a l’organització de recitals poètics durant el mes d’octubre a Vilafranca.

Ho va fer aquest dimecres,15 d’octubre, dia de Santa Teresa, la patrona dels poetes i ho va fer amb un recital d’un dels poetes que més ha participat dels seus actes en tots aquests anys, l’Enric Casasses. Com també ha estat costum dels organitzadors van buscar un emplaçament singular i sorprenent. En aquest cas l’antic magatzem modernista Mory Alegret, que es troba al carrer del Sol, núm. 26 de Vilafranca.  Els promotors de la K Poetika, Jordi Ribas i Sílvia Amigó, estaven visiblement emocionats.   Van ser moltes les persones que no es van voler perdre aquest comiat, una assistència tan gran que fins i tot no s’esperaven els organitzadors.  Llàstima que el poeta Enric Casasses no estava en les millors condicions per un dia tan especial. El poeta va començar recordant Vinyoli amb el poema “Aventurem-nos”.   Malgrat tot el recital va permetre gaudir d’un comiat amb molt de públic i amb un marc immillorable com va ser el l’antic magatzem modernista del carrer del Sol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: