Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La desena Nit Solidària del Rotary Vilafranca recapta uns 25.000 euros

340 representants de la societat civil penedesenca van assistir, divendres, a la desena edició de la Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca, a benefici de l’associació El Turó Salut Mental.

El president dels rotarys vilafranquins, Joan Palau, està satisfet perquè, un any més, la resposta ha estat “magnífica”, com en les 9 edicions anteriors.

La Nit Solidària va comptar amb 340 assistents, pràcticament igual que l’any anterior, assolint una recaptació de 25.000 euros. Aquesta xifra encarà augmentarà perquè el projecte rebrà aportacions d’Itàlia, França i de la Fundació Rotària, com explica Palau.

 

El Turó Salut Mental destinarà la donació a adquirir una furgoneta adaptada per al transport dels usuaris del centre.<strong> </strong>

Foix Sogas, directora de serveis d’El Turó, explica que la furgoneta els permetrà augmentar els usuaris anuals, acostant-se més a la comarca i a aquells que tenen problemes de mobilitat.

 

Més enllà de les possibilitats que els oferirà la furgoneta, Sogas es mostrava contenta i agraïda perquè Rotary Vilafranca els ha proporcionat una plataforma de difusió de la seva tasca i una gran oportunitat de sensibilització sobre la salut mental.

 

Per desè any consecutiu, el saló del Casal es va vestir de gala per celebrar un dels actes solidaris més importants del Penedès, que al llarg d’aquests 10 anys ha recollit més de 500.000 euros que han anat a parar a projectes locals, nacionals i internacionals.

Membres del Rotary de Sitges o d’Igualada van assistir a la Nit Solidària vilafranquina, un acte creat pel Rotary Vilafranca que ha esdevingut referència en la captació de fons solidaris.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: