Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cultural ven 400 llibres i destinarà 585 euros a entitats de l’àmbit de la salut de Vilafranca

La segona tongada de la Jornada d’Intercanvi de Llibres amb Finalitats Solidàries de la llibreria La Cultural, celebrada dissabte passat, ha permès mantenir l’èxit de la iniciativa i el nivell de l’aportació econòmica a les entitats de salut.

A causa del trasllat d’ubicació del VilaSalut, el passat 28 de setembre, els quedaven molts llibres per vendre encara i volien oferir una segona oportunitat als lectors i a les entitats, com explicava Jordi Romeu de La Cultural.

Entre les dues jornades es van vendre 396 llibres, 188 de format estàndard i 209 de butxaca o infantils, que representen prop d’una tercera part dels llibres exposats. Aquestes vendes reportaran a les entitats participants al VilaSalut un total de 585 euros, només 16 euros menys respecte l’any passat.

Els llibres no venuts es retornaran als seus propietaris o se cediran a les entitats assistencials de la vila. Aquells que han venut els seus llibres obtindran vals per canviar per llibres nous a La Cultural.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: