Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 24èna Roda de Teatre de l’Alt Penedès s’inicia aquest cap de setmana, amb 8 grups i un total de 19 actuacions

Els membres de la coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès han presentat aquesta 24èna edició de la roda de teatre, que començarà aquest diumenge a Les Gunyoles.

El president de la GATAP, Josep Badia, recordava que a la coordinadora hi ha en aquests moments un total d’onze grups, dels quals vuit presenten obra en aquesta edició. Els altres tres grups per diferents motius no hi poden participar.

La primera serà aquest diumenge a Les Gunyoles, i la roda acabarà el 7 de març a Gelida. Badia ha apuntat també que l’any vinent celebraran el seu 25è aniversari, i que amb aquest motiu acolliran la 25èna trobada de grups de teatre amateur de Catalunya.

Entre les novetats d’aquesta temporada, des de la Gatap impulsen un petit qüestionari que facilitaran als assistents a les seves representacions per tal que en acabar els facin una valoració.

Entre els qui omplin la butlleta, a l’acabar la temporada se sortejaran tres àpats en restaurants de la comarca.

La presentació va comptar també amb la participació del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, que va destacar la feina de promoció de la cultura que fa la GATAP, i va recordar que el 25è aniversari l’any vinent coincideix també amb la capitalitat cultural de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: