Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Solé Tuyà, designat nou patró de la Fundació Pinnae

El patronat de la Fundació Pinnae, reunit el passat 9 d’octubre a la seva seu de Vilafranca, va designar de manera unànime Jordi Solé Tuyà, actual president de l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès (ADEG), nou patró de la fundació.

Ha estat nomenat patró com a persona de reconegut prestigi, i ho serà pels propers sis anys.

El nou patró té una destacada trajectòria en el món financer, associatiu i de l’emprenedoria. Amb estudis de ciències empresarials i control de gestió a EADA, ha dedicat la seva carrera professional a l’àrea financera d’empreses industrials. Actualment dirigeix Kreedit, una consultoria financera per a petites i mitjanes empreses.

Més enllà d’això, però, Solé atresora una intensa i llarga trajectòria d’activitat en l’associacionisme empresarial. A banda de la presidència de l’ADEG, és membre de la Junta Directiva de Foment del Treball i del Comitè Executiu de Fepime, així com membre de la Comissió d’Indústria i de la Comissió de Joves Empresaris de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Anteriorment ha estat president de les Joves Cambres de Catalunya, de la Federació d’Associacions de Joves Empresaris i Emprenedors de Catalunya i de la Fundació Privada de les Joves Cambres de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: