Diumenge, 18 de març de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

En el marc de l’Any Vinyoli divendres es va viure un gran espectacle de música i poesia al Vinseum

En el marc de l’Any Vinyoli, Òmnium Alt Penedès, en col·laboració amb el VINSEUM, oferien a Vilafranca un acte sobre el poeta.

Titulat “L’esperit de Vinyoli.” Era un recital a càrrec de la poeta Sílvia Bel, la cantant, Sílvia Comes i amb Carles Muñoz al violoncel. L’espectacle “L’esperit de Vinyoli” és un viatge a l’essència poètica de Joan Vinyoli a través dels seus versos sobre el vi, que feien de fil conductor per portar al públic a la taverna de la seva literatura.  Més enllà de les ressonàncies sonores i lingüístiques del vi, la vinya i Vinyoli, aquest espectacle cobra sentit perquè el poeta encén el vi en la litúrgia de la taula quotidiana que és la vida.  Sílvia Bel, Sílvia Comas i Carles Muñoz, amb la seva música i poesia van fer traslladar al públic a l’univers dels sentits de l’obra de Vinyoli.    Aquest espectacle ha estat un dels molts actes que s’han organitzat a Vilafranca aquest mes d’octubre a l’entorn de l’any Vinyoli. També a l’entorn d’aquesta celebració queda encara per arribar a Vilafranca l’exposició “Cridats per Vinyoli” amb pintures de David Ribas i Josep Maria Fontanet i fotografies de Jordi Nebot i Ricard Lobo que es podrà veure a la sala dels Trinitaris del 28 de novembre al 28 de desembre.

 

 

Enquesta

El que perjudica més l'independentisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Música essencial
Falla - 'El amor brujo' 'El Sombrero de tres picos'

Penedès Televisió

22:30
Poemes pel Penedès
Frederic Cuscó i Joan Parellada / Josep M Rovira, Pep Picas i Ramon Bernat-Mestres
23:00
Vijazz
Vijazz 2017, I: Jazz, The Story / Christian Scott
23:30

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: