Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots superen el seu rècord de castells de 8 en una temporada

32 castells de 8 pisos han coronat els Xicots de Vilafranca en el que portem temporada, després de les actuacions a Tarragona i a l’Arboç d’aquest cap de setmana.

El màxim de construccions de 8 pisos assolides eren les 29 de l’any passat, però el 4 de 8 descarregat dissabte a la diada dels Xiquets de Tarragona va batre aquella xifra. Un registre que aquest diumenge a l’Arboç s’ha ampliat, amb un nou carro gros i el 3 de 8.

A la diada dels Xiquets de Tarragona, a la plaça del Rei de la seva ciutat, els Xicots van realitzar 4 de 8, torre de 7 i 5 de 7, i també van desmuntar un intent de 3 de 8.

Diumenge a la 3a diada Ramon Rovira de l’Arboç, els Xicots de Vilafranca sí que van poder fer l’aleta del 3 de 8. La seva actuació va començar amb el 4 de 8, el quinzè de la temporada, que va pujar amb bones mide. Tot seguit, tocava enllestir la feina que el dia abans havia quedat a mig fer. El 3 de 8 va tenir bones formes fins a la carregada i es va haver de defensar bé per completar-lo. Com a tercer castell, els vilafranquins van descarregar el 5 de 7.

El final de temporada presenta més diades interessants per als Xicots de Vilafranca. Dissabte que ve, al migdia, participaran a la diada de la colla dels Castellers de Lleida i la colla vermella celebrarà la seva diada, el 2 de novembre a la plaça de la Vila de Vilafranca.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: