Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El servei de Biblioteca Oberta a les escoles d’Olèrdola s’inicia amb ampliació d’horaris, i amb un conveni amb la Universitat de Barcelona

Aquest dilluns ha començat un nou curs del servei de Biblioteca Oberta a les escoles d’Olèrdola. El servei l’ofereix la regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, amb la col·laboració de les escoles, i té el propòsit d’obrir el servei de biblioteca de les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta a tothom i fora de l’horari lectiu.

Aquest curs 2014-15 s’introdueixen millores que comporten ampliar el servei. A Moja es passa dels dos dies a la setmana establerts el curs passat, a obrir aquest servei durant tres tardes: les dels dimarts, dimecres i dijous, de dos quarts de 5 a les 6. A Sant Pere Molanta també estarà oberta la biblioteca a tots els veïns un dia més. Així, es mantenen les tardes de dilluns i ara també es podrà disposar del servei les tardes dels divendres, de 4 a dos quarts de sis els dos dies.

El regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, explicava que l’ampliació del servei és fruit d’un acord signat amb la Universitat de Barcelona, a partir del qual una estudiant de grau d’informació i documentació fa pràctiques remunerades amb criteris professionals a les dues biblioteques de les escoles d’Olèrdola.

El servei rep la col·laboració de la Diputació de Barcelona, que subvenciona la despesa de personal. La voluntat de l’Ajuntament és que aquest model de gestió, que permet millorar el servei, pugui continuar més enllà d’aquet curs 2014-15.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: