Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de la Diputació de Barcelona va inaugurar el Centre de Tallers Terapèutics de Torrelavit

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, inaugurava  aquest diumenge al migdia el nou Centre de Tallers Terapèutics per a la gent gran de Torrelavit, acompanyat de l’alcalde del municipi, Ramon Riera, la regidora de Benestar Social, Olga Ribé, i el diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva.

L’acte oficial d’inauguració del Centre de Tallers Terapèutics, situat al carrer Segimon Tomeu, número 21, va incloure els parlaments de l’alcalde i el president de la Diputació.  El Centre de Tallers terapèutics és el primer d’aquestes característiques a la comarca, i es basa en un model que té com a principal objectiu l’atenció integral a les persones grans, d’acord a les seves necessitats individuals. La Diputació de Barcelona ha aportat recursos econòmics i tècnics per fer realitat aquest projecte.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: