Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge se celebra la IV Cursa de les caves Lavern Subirats

A les 10 del matí de diumenge es donarà la sortida a la quarta edició de la cursa de les caves Lavern-Subirats. El cost de les inscripcions és de 10 euros anticipades i 15 euros el mateix dia de la cursa.

Tots els corredors tindran un obsequi de record, dos punts d’avituallament als kilòmetres 5 i 10 i premis per als primers classificats de totes les categories. També hi haurà el sorteig d’ampolles de cava de Subirats, un televisor i esmorzar per tots els atletes.

Hi haurà un punt d’inscripció pel mateix dia de la cursa i servei de guarda-roba. Les dutxes i l’aparcament estarà situat al camp de futbol de Lavern Subirats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: