Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Demonstration” és el documental del mes d’octubre al Casal de Vilafranca

Aquest divendres a ¼ de 9 del vespre i dissabte a les 6 de la tarda, el Casal de Vilafranca projecta “Demonstration”, un documental que ens mostrarà unes visió sorprenent de la vaga general de l’any 2012 a Barcelona.

2012 va ser un any de protestes massives a tot el món. Espanya és escenari de dues vagues generals contra els plans d’austeritat del govern. A Barcelona, els manifestants es congreguen en diferents punts de la ciutat i la policia utilitza bales de goma per controlar-los. Les botigues i oficines tanquen, unes per voluntat pròpia, altres forçades pels esdeveniments. Al mateix moment, al Teatre del Liceu es representa el ballet Don Quixot, de Ludwig Minkus.

Durant els dos dies de vaga general, 32 estudiants del màster de Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra es llancen al carrer amb les seves càmeres per enregistrar els fets des de diferents punts de vista, seguint les indicacions del director rus Victor Kossakovsky. El resultat final és un film ballet en què els personatges, els sons i les situacions es combinen amb la música de Minkus en una barreja reveladora que produeix un efecte imprevisible.

Les entrades per el públic en general costen 5€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: