Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Rubió celebra aquest cap de setmana els actes centrals de la seva Festa Major

Divendres les activitats començaran a les 6 de la tarda amb una traca i seguidament es farà el campionat de tir amb carrabina, al Cafè. A les 11 de la nit, a la Sala, és prevista l’actuació del grup d’havaneres “Els Pescadors de l’Escala”, amb rom cremat per als assistents.

Dissabte els actes començaran a les 10 del matí, al carrer de la Sala, amb una xocolatada popular, jocs i inflables. A les 5 es durà a terme un partit de futbol, a la pista poliesportiva i a les 7, a la Sala, una exhibició de balls amb el Grup de Country i Crazy Girls. A la nit, els actes festius començaran a les 10 amb un correfoc pels carrers del poble, amb la participació del Ball de Diables de la Ràpita, Diables Spantus i el Drac dels Monjos i a continuació, el castell de focs d’artifici, des de la pista poliesportiva. En acabar el grup Loren amenitzarà un ball de nit a la Sala.

Els actes de diumenge començaran a dos quarts de dotze del migdia, a la Sala, amb una missa solemne que inclourà el cant dels goigs de la Mare de Déu del Pilar, amb la participació de la coral Amics de Penyafel. A continuació, es durà a terme l’exhibició folklòrica amb els Gegants i els balls populars dels Monjos i el Ball de diables les Espurnes. En acabar, hi haurà un concert vermut de gralles, a càrrec del grup Salsa d’Inxa. L’activitat continuaran a la tarda amb un concurs de coques, a les 7, al Cafè i amb una representació teatral a dos quarts de 9 del vespre, a la Sala, amb l’obra “Anuncis per paraules”, a càrrec del grup Llavor d’Art.

El actes festius finalitzaran el diumenge 19 amb la celebració de la setena caminada popular de Cal Rubió, Memorial Alexis Rubió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: