Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Figarot ha viscut amb més emoció que mai la victòria al Concurs de Castells

Les coses que més costen d’assolir són les que més es valoren. Segurament per això i perquè la Colla Vella de Valls va plantar cara fins al darrer moment, aquest diumenge al vespre el local dels Castellers de Vilafranca era una autèntica festa.

Des d’aquells que preferien tornar a mirar la diada al televisor als que ballaven al so de les gralles, o amb els seus propis càntics, tots els membres de la colla festejaven d’allò més haver aconseguit guanyar la 25èna edició del Concurs dels Castells de Tarragona. El cap de colla i el president també eren presents en aquesta celebració.  El president, Josep Cabré, mes calmat, deixava de banda els xiulets rebuts per l’afició de la plaça tarragonina i emocionat reconeixia que van patir fins al final.   Per la seva banda el cap de colla, Pere Almirall, lamentava les caigudes de la torre i el 3 de 10, i començava a pensar en encarar el final de la temporada.   Desprès de gairebé set hores de concurs, i arribant a Vilafranca a quarts de vuit, al local de Cal Figarot corria el vi i el cava del Penedès.  Els castellers, distesos i amb ganes de cantar i ballar, i els que continuaven treballant eren grallers i timbalers que continuaven fent sonar els seus instruments per acompanyar , segurament, la celebració més intensa dels darrers anys, perquè allò de que el costa de guanyar és el que més es gaudeix.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: