Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní fa campanya per a prevenir robatoris a l’interior de vehicles

Coincidint amb l’inici del curs escolar, la regidoria de Governació de l’Ajuntament de Sant Sadurní, per mitjà de la Policia Local, ha posat en marxa la campanya ‘A Sant Sadurní, que no et robin’, un conjunt de mesures destinades a evitar, sobretot, els robatoris a l’interior de vehicles.

La campanya posa especial èmfasi en els robatoris perpetrats a les entrades i sortides de les escoles, atès que s’ha detectat un lleu increment d’aquest tipus de robatoris.

A banda d’intensificar la vigilància en aquest entorn i horaris, la Policia Local de la capital del cava ha engegat una campanya informativa que compta amb un seguit de consells de seguretat a la ciutadania, fent especial incidència en el fet que la col·laboració de les persones és bàsica per evitar aquest tipus de delictes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: