Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitza un nou el curs de sensibilització musical per a nadons

L’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet organitza de nou el curs de sensibilització musical per a nadons de 10 mesos a 3 anys anomenat Picant de mans.

La música en els nadons incideix de manera natural en el seu desenvolupament motor, cognitiu i emocional. A través  de les moixaines, jocs de falda i cançons, l’infant té l’oportunitat de fer un aprenentatge tant a nivell de descoberta del cos, com del llenguatge oral, del ritme, de la música i del moviment. Els objectius del curs són d’introduir l’infant en el món de la música de manera natural, interrelacionar el llenguatge musical amb altres llenguatges, afavorir en els nadons el component lúdic en l’activitat musical, afavorir el procés d’autonomia i socialització de l’infant a través de les cançons, jocs dansats i danses. Les sessions són de 30 o 45 minuts, segons l’edat de l’infant. El curs serà a càrrec de Montse Terrades, titulada en educació infantil per la IOC, formada en el món de la música i en direcció coral als cursos de la Federació Catalana d’Entitats Corals. El curs estarà format per 10 sessions que es desenvoluparan divendres a la tarda des del 3 d’octubre fins al 12 de desembre. Les inscripcions es poden fer fins el dimarts 30 de setembre a l’Escola Municipal de Música.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: