Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’estrenen balls de bastoners i panderetes a Sant Sadurní

Ahir al migdia es va celebrar una magnífica trobada de folklore popular de Sant Sadurní i Subirats, en el marc de les Fires i Festes i del 250 aniversari de la separació dels dos municipis.

La cercavila va completar el recorregut entre el carrer Raval i la plaça de l’Ajuntament. Moltíssims veïns, familiars i amics van acompanyar els diversos grups de gegants, gegantons, ball de gitanes i bastoners de Subirats al llarg del recorregut, compartint aquesta diada amb els gegants de Sant Sadurní, els Set Savis i els pagesos de la Festa de la Fil.loxera. La cita ha suposat l’estrena dels grups de balls populars de panderetes i bastoners de Sant Sadurní, una iniciativa impulsada per un grup de pares i mares. La trobada es va tancar amb una actuació final a una plaça de l’Ajuntament plena de gom a gom i una foto de família amb tots els participants.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: