Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Arnabat presentarà “El sueño eterno” en la represa del cicle “Una nit amb els clàssics”

El cicle Una nit amb els clàssics, la cita mensual que organitzen Kubrick Cinema i La Cultural Llibreria i que conjuga la gran literatura i el cinema de qualitat, torna aquest dimecres amb l’obra La gran dormida de l’escriptor nord-americà Raymond Chandler, un dels grans mestres de la novel•la negra i creador del personatge del detectiu Philip Marlowe.

En aquesta primera sessió, l’historiador Ramon Arnabat serà l’encarregat de presentar la novel•la, publicada l’any 1939, i posteriorment, es projectarà El sueño eterno, l’adaptació cinematogràfica de l’obra que el realitzador Howard Hawks va dirigir l’any 1946, protagonitzada per Humprhey Bogart i Lauren Bacall.

La xerrada introductòria tindrà lloc a les 8 del vespre, a l’Agrícol, i a les 10 de la nit es projectarà la pel.lícula al Kubrick. De manera opcional, aquells que ho desitgin poden quedar-se a sopar a l’Agrícol, prèvia reserva, al preu de 9 € i continuar la conversa sobre literatura a l’espera d’assistir a la sessió de cinema l’entrada a la qual costarà 6 €. Només cal que ho comuniquin amb antelació trucant a la llibreria La Cultural [93 892 0848] o al cinema Kubrick [93 890 2413]. Hi ha temps fins demà.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: