Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès convoca l’Assemblea General Ordinària en què se celebrarà un cicle electoral a la Junta

La Junta Directiva d’Òmnium Alt Penedès ha aprovat la celebració de l’Assemblea General Ordinària de socis per al proper dijous 16 d’octubre a les vuit del vespre a l’Escorxador de Vilafranca.

Tal i com marquen els estatuts d’Òmnium Cultural cada dos anys cal renovar la meitat de la Junta Directiva comarcal, de manera que en aquesta ocasió caldrà escollir els càrrecs de vicepresident, secretari i les cinc vocalies parells de l’entitat. La junta actual anima als socis a implicar-se en el procés de creixement que viu Òmnium i per això vol engrescar els socis a presentar la seva candidatura per formar part de la Junta. Aquells que ho desitgin poden presentar la seva candidatura fins el 25 de setembre dirigint-se a Òmnium Alt Penedès a l’adreça o al telèfon 93 892 19 46. A banda del procés electoral, l’assemblea també servirà per aprovar el tancament econòmic, la memòria d’activitats del 2013, així com el respectiu Pressupost i el Pla de Treball territorial pel 2015. A més, la Junta exposarà la feina feta al llarg d’aquest any 2014.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: