Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Octubre és el mes de les Biblioteques amb DO a Sant Sadurní

Per segon any consecutiu, la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní s’ha sumat al projecte "Biblioteques amb DO", una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat que dedica la seva atenció a les denominacions d’origen vitícoles catalanes, establint un maridatge de col·laboració entre la biblioteca de la Denominació d’Origen i un celler del territori.

Enguany el maridatge es durà a terme durant el mes d’octubre amb Cava el Xamfrà, organitzant activitats de tot tipus al voltant del seu producte estrella, el Cava Brut Nature. Per a l’ocasió també s’ha editat una etiqueta especial i una placa de cava commemorativa.

Aquest dimecres, 1 d’octubre, a les 8 del vespre, es farà l’acte de presentació del Cicle Biblioteques amb DO a Sant Sadurní, amb la presència de la regidora de Cultura, Montse Medall i Francesc Domínguez, responsable de Caves El Xamfrà, i l’acompanyament musical del duet de jazz de Víctor Nin a la guitarra, i Joel Sempere al saxo.

Així mateix s’inaugurarà l’exposició “Cepas con arte” del pierenc Francesc Guirado, que escenifica amb ceps els processos de conreu, cura, poda, verema i premsat que es fan a les nostres vinyes.

I el dissabte 4 d’octubre, a les 5 de la tarda al CIC Fassina, es durà a terme l’espectacle "Un tast diví" de Lluís Bosch i Carolina Rius dins l’acte ‘Cava el Xamfrà, l’elegància el cava’, on es farà un tast comentat de Caves El Xamfrà i una petita degustació gastronòmica. Les inscripcions es fan al Patronat de Turisme i les places són molt limitades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: