Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’esquerra independentista convocava una cinquantena de persones davant l’Ajuntament de Vilafranca demanant poder votar el 9N

Un cop s’ha conegut l’acceptació a tràmit per part del Tribunal Constitucional dels recursos presentats per el Govern de l’estat espanyol contra la llei de consultes i la convocatòria de consulta del 9N una cinquantena de membres de l’esquerra independentista de Vilafranca s’han concentrat davant de la casa de la vila. Ho han fet amb una pancarta que deia “Tenim tot el dret a decidir, tot el poder per el poble”.

Llorenç Casanova, regidor de la CUP a l’Ajuntament, explicava que la concentració responia al que ja havien dit que ferien quan es presentés el recurs, i cridava tothom també a participar en la concentració prevista per aquest dimarts a les 7 de la tarda davant l’Ajuntament.

Els participants en la concentració mostraven també cartells amb el lema “9N: referèndum tant sí com no”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: