Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de la variant de Vallirana es reprendran durant el 2015

El Portaveu de CiU al Senat, Josep Lluís Cleries, ha confirmat el compromís de la ministra de Foment, Ana Pastor, perquè les obres de la variant de la N-340 al seu pas per Vallirana es desenvolupin durant l’any que ve. Les obres es van iniciar el 2004 i van quedar aturades el 2011.

S’espera que els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2015 contemplin una inversió de prop de 20 milions per a l’execució d’aquesta obra, que començarà a finals d’aquest any amb l’execució dels 200.000 euros consignats en el pressupost del 2013.

El Portaveu de CiU al Senat ha recordat que "es tracta d’una obra clau per a les poblacions del Baix Llobregat, Penedès i Barcelonès i de la xarxa de comunicacions per carretera del conjunt de Catalunya".

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: