Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC dels Monjos ha recollit 500 signatures en 48 hores demanant que l’ajuntament doni suport a la moció del 9N

Aquesta tarda a dos quarts de vuit se celebra ple ordinari a l’ajuntament de Sant Margarida i els Monjos. Dins de l’ordre del dia, i en l’apartat de mocions, es porten a aprovació dues mocions de posicionament respecte de la consulta del 9 de Novembre.

Una d’elles és la que s’ha aprovat a la majoria d’ajuntaments de l’Alt Penedès i també al Consell Comarcal, oferint el suport municipal al president de la Generalitat i al Parlament, per tal que la consulta es pugui realitzar. Aquest moció va ser aprovada, per exemple, pel PSC tan a Vilafranca com al Consell Comarcal. Als Monjos, però, a més d’aquesta moció el govern majoritari del PSC en presenta una altra que demana diàleg, negociació i pacte, i assegura que amb una llei de consultes populars no referendàries com la que ha aprovat el Parlament no es podrà fer la consulta. La moció també advoca per una reforma constitucional que faci d’Espanya un estat federal. Davant els dubtes que ha generat aquesta segona moció la delegació dels Monjos de l’ANC ha estat recollint aquest cap de setmana prop de 500 signatures sol.licitant a l’Ajuntament que prengui el compromís de donar suport a la realització de la consulta facilitant tots els recursos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: