Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La programació cultural de Vilafranca tornarà a ser present a Vilafranca Televisió amb el programa “Cultura al dia”

Amb l’inici de la temporada, i la presentació que aquesta setmana es feia també per part del Servei de Cultura de la programació prevista per aquests propers mesos al teatre Cal Bolet i a l’Auditori, Vilafranca Televisió recupera a partir d’avui mateix el programa Cultura al dia.

Amb una durada de prop de 15 minuts, el programa repassa cada dijous l’oferta cultural de Vilafranca, amb especial atenció a la programació de cara al cap de setmana de Cal Bolet i l’Auditori. En aquest primer programa també es prestarà atenció a la programació cultural de la societat La Principal, el Casal, que es va presentar fa unes setmanes, i a l’inici de la temporada del Jazz Club Vilafranca que aquest dissabte ofereix el primer dels seus concerts.

La primera emissió és dijous a 2/4 de 4 de la tarda; es torna a repetir a 2/4 de 8 del vespre i a 2/4 de 12 de la nit del dijous; i divendres es pot tornar a veure a 2/4 de 4 de la matinada i a 2/4 de 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: