Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC de l’Alt Penedès encara la recta final de la campanya a favor del 9N amb un cicle de xerrades

El cap local de la JNC a Vilafranca, Martí Compte i el responsable de política municipal, Francesc Perea, han convocat als mitjans de comunicació per exposar els darrers actes previstos a Vilafranca.

Dins de la campanya que van iniciar el passat mes de maig sota el lema "Guanyem la llibertat", amb la qual han estat desplegant activitats per convèncer als joves penedesencs dels beneficis de la independència de Catalunya i perquè votin Sí-Sí el 9N. Aquesta campanya s’acosta al seu moment culminant i per això aquests propers dos mesos durem a terme un cicle de xerrades amb personalitats de renom que tractaran diferents aspectes relacionats amb l’eix central de la campanya. La primera xerrada estarà protagonitzada pel periodista Toni Aira i es farà el proper 24 de setembre.  La segona xerrada es celebrarà el 16 d’octubre a càrrec de Marc Guerrero i tractarà de la perspectiva europea del procés català.  La JNC també ha previst una tercera xerrada amb caire més polític a nivell català que encara està per concretar, tan per el ponent com per la data.  El cap local, Martí Compte, destaca que el cicle de xerrades suposa la culminació d’una campanya pel sí, sí, a la consulta del 9N, que estan convençuts que se celebrarà.   Compte assenyala que des de la JNC estan convençuts que el proper 9 de novembre s’anirà a votar, perquè no es pot impedir el dret a la democràcia.

 

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: