Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP avança en la preparació de la seva candidatura per les municipals del 2015 amb unes jornades a l’Escorxador

Una cinquantena de persones van participar dissabte al matí en unes jornades de treball que organitzava la CUP de Vilafranca per tal de fer primer un retorn de les dues jornades celebrades fa uns mesos en que es va analitzar la situació actual de Vilafranca i es van plantejar algunes propostes d’actuació centrades en els set àmbits de treball que s’havien marcat.

Un treball què, com explica Jaume Ramon, pretenia ser el punt de partida per l’elaboració d’un esborrany de programa de cara a les properes municipals del 2015 elaborat amb el màxim de participació de diferents col·lectius a banda de la pròpia CUP.

Així, dels treballs fets en treball, salut, habitatge, joventut, cultura, educació i medi ambient han sortit tres propostes de treball bàsiques que serien prioritàries, d’acció de govern directe i de llarg termini.

Aquesta sessió que es va fer a l’Escorxador va servir també per començar a treballar en l’elaboració del que ha d’acabar sent el programa electoral de CUP per les properes municipals i la seva proposta de treball en cas d’arribar a acords amb algun altra col·lectiu o formació per elaborar una candidatura conjunta, com ja van avançar fa alguns dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: