Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coral Sant Sadurní va ser l’encarregada de pronunciar el pregó de les Fires i Festes

La cora, quel enguany commemora el seu 40è aniversari, va pronunciar el pregó aquest dissabte al vespre.

Ton Rosal i Núria Casadó van protagonitzar la primera part del pregó en què, en forma de diàleg, van repassar la trajectòria del grup, alguns dels fets més remarcables de la seva història, com l’intercanvi amb la coral de Zegama, que posteriorment suposaria l’agermanament entre els dos municipis. També van recordar els inicis amb Manel Cervera i el pas dels diversos directors i presidents de la coral. L’entitat també va subratllar que, malgrat aquestes quatre dècades, s’ha mantingut el mateix esperit i compromís, amb els assajos setmanals i assegurant el relleu generacional. No se’n van estar de demanar un espai adequat per a poder cantar en millors condicions, i també van estendre la mà a que més veus masculines s’incorporin a la coral. Montse Estruch va ser l’encarregada de tancar la intervenció, abans d’una lluïda actuació castellera per part dels jove grup Vailets de Gelida, que va oferir construccions de cinc i sis pisos. El pregó es va tancar amb focs artificials. Abans del pregó, el consistori va oferir una recepció al saló de plens que va comptar amb la gairebé quarantena de membres de la coral. L’alcaldessa Maria Rosell i representants de tots els grups municipals van agrair la tasca, dedicació de l’entitat i el gran paper que juguen en el teixit cultural de la vila, i en alguns casos van recordar algunes anècdotes personals de la seva relació amb la coral. Rosell va lliurar un obsequi a la presidenta Montse Estruch, qui va expressar les ganes i esforç del grup per continuar millorant i seguir oferint actuacions al públic sadurninenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: