Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava presenta la XXXIII Setmana del Cava, que tindrà a Ona Carbonell com a Reina i Quim Masferrer com a pregoner

La Confraria del Cava Sant Sadurní va presentar dijous al vespre el programa de la XXXIII Setmana del Cava en un acte que enguany s’ha celebrat en un restaurant de Barcelona.

Tal com va desvelar el president de la Confraria del Cava, Toni de la Rosa durant la presentació, els noms propis de la XXXIII Setmana del Cava seran l’actual capitana de l’equip espanyol de natació sincronitzada, Ona Carbonell, que ha estat la escollida per ser coronada Reina del Cava 2014 en un acte que se celebrarà el pròxim dissabte 4 d’octubre a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní. Un altre dels protagonistes de l’edició d’enguany serà l’humorista Quim Masferrer, que farà el tradicional pregó d’inici de la festa. Masferrer condueix actualment el popular programa de Televisió de Catalunya, El foraster.

La Confraria del Cava també va presentar el cartell promocional de la XXXIII Setmana del Cava que ha estat creat per la il·lustradora Roser Capdevila, mare de les populars Tres bessones. Al cartell s’hi poden veure un home i una dona vestits molt elegants que van sobre patins, en un homenatge que Capdevila ha volgut fer a l’hoquei sadurninenc. Va explicar que la seva obra mostra com ella veu el cava, com un producte elegant, fresc i present a totes les celebracions.

Toni de la Rosa també avançava el nom de la persona que serà investida Confrare d’Honor, que serà el pintor Miquel Barceló, autor de la decoració de la cúpula de la sala XX del Palau de Nacions Unides a Ginebra. Barceló serà investit Confrare d’Honor en la solemne cerimònia d’Investidura Tardoral que se celebrarà a les Caves Juvé i Camps propietat d’Espiells, el divendres 17 d’octubre. Al seu costat, s’investiran també diverses personalitats com a Confrares de Mèrit i de Número i el dissabte 25 d’octubre, a la seu de la Confraria del Cava, tindrà lloc la Investidura dels Joves Confrares.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: