Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En el marc dels actes que l’Assemblea Nacional Catalana dels Monjos organitza en motiu de la Diada, diumenge es realitza una trobada de motos

Amb l’eslògan “Agafa l’estelada, puja a la moto i vine” a 2/4 de 10 del matí, a la plaça de l’Església d’Els Monjos hi haurà la concentració de motards que podran  començar el dia amb una botifarrada abans de desfilar pels carrers de les deu entitats de població que composen el municipi.

A la 1 del migdia , i a la mateixa plaça, hi haurà un concert-vermut amenitzat per Versió.cat.  Aquest dissabte a la masia de Mas Catarro es projectarà la pel·lícula Fenix11*23 amb presencia del protagonista real dels fets Eric Bertran. Amb l’afany de divulgar la Diada i la situació nacional entre les minories culturals del nostre país, hi haurà un concert de música àrab, gratuït per tothom, a càrrec del grup Achwak, en els mateixos jardins de Mas Catarro, a 2/4 de 10 del vespre. Els actes de la Diada 2014 tindran el seu punt culminant la nit del dia 10 de setembre en la representació de l’espectacle escènic Homenatge a Catalunya, a càrrec del grup de teatre local, on, amb un text de Josep Arasa, es repassa la història dels darrers tres-cents anys del nostre país.  El tren serà el mitjà escollit per l’ANC local per desplaçar-se a Barcelona per assistir a la Via 2014.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: