Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos avança la convocatòria d’un Ple extraordinari per debatre la moció del 9N

La moció s’havia de debatre dins d’un Ple ordinari que se celebra avui a les 19’30h.

En un comunicat l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos exposa que donat que el Tribunal constitucional ha anunciat una reunió per avui a les 19 h, per estudiar els recursos presentats aquest matí per l’Advocacia de l’Estat contra la Llei de Consultes aprovada pel Parlament de Catalunya i el decret de convocatòria del 9-N, l’Ajuntament ha decidit convocar una sessió extraordinària i urgent de sessió plenària a les 17.30 h amb un únic punt de l’ordre del dia que és la  Moció del món local a la convocatòria de consulta sobre el futur polític de Catalunya el 9 de novembre de 2014.  Amb aquesta convocatòria s’avança la discussió d’aquesta moció que estava prevista en l’ordre del dia del ple ordinari que es durà a terme a les 19.30 h amb l’ordre del dia previst inicialment.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: