Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca participaran a la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla a Tarragona

Després de dues setmanes de parèntesi i un viatge a Menorca, els Castellers de Vilafranca tornen a les places per encarar, ara sí, un sprint fins al Concurs de Castells d’aquí tres setmanes.

El primer assalt, aquest diumenge a Tarragona, en motiu de les festes de Santa Tecla. El diumenge , 21 de setembre, actuaran a Barcelona en motiu de la Mercè i el dia 28, Sant Miquel a Vilafranca. L’actuació a Tarragona serà aquest diumenge a les 12 del migdia a la Plaça de la Font. Els de la camisa verda actuaran juntament amb els Xiquets de Tarragona, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La diada s’oferirà en directe a Ràdio Vilafranca i a Penedès TV. Aquest divendres els Castellers de Vilafranca realitzaran el primer assaig general després de la Festa Major. És important l’assistència d’un bon gruix de castellers i castelleres per tal de preparar aquesta diada i les properes. El compte enrere pel Concurs ja ha començat.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: