Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els ajuntaments participaran en l’elaboració del Pla Territorial Educatiu de l’Alt Penedès

Durant aquest setembre i octubre, el Consell Comarcal està fent els contactes i les reunions amb els ajuntaments perquè puguin participar en l’elaboració del Pla Territorial Educatiu de l’Alt Penedès.

El Pla vol ser una reflexió conjunta per ordenar les polítiques educatives locals a la comarca, especialment l’acompanyament a l’escolaritat, el suport als petits municipis i la millora de la formació dels joves per adaptar-la a les demandes de l’oferta laboral de la comarca. Aquesta ha estat una de les qüestions tractades al Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès, celebrat dijous passat.

En el Consell, també es va presentar el Pla de senyalització turística i enoturística de les 11 Denominacions d’Origen de Catalunya. Durant la primera fase se senyalitzaran els accessos als punts d’interès turístic i enoturístic de les vies de llarg recorregut, que en el cas de l’Alt Penedès són l’AP-7, la N-340 i la C-15.

El president del CCAP, Francesc Olivella, va demanar als ajuntaments que consultin el projecte per tal que puguin fer arribar aportacions.

D’altra banda, també es va explicar que per tal d’accelerar les obres d’arranjament dels camins de Cal Salines i de la Carrerada,  inclosos dins el Pla Únic d’Obres i Serveis, el Consell Comarcal ha renunciat a la subvenció de la Generalitat i els ha inclòs dins el Pla de Camins finançat per la Diputació de Barcelona, sortint a concurs conjuntament abans de finals d’any.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: