Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinseum ha acollit una jornada amb xocolata, sexe i saxo maridats amb cava

Triple XXX és el nom d’una vetllada de relats sensuals, música en directe de saxo, xocolata i cava que tenia lloc aquest dijous a la nit a la Terrassa de Vinseum, un espai a l’aire lliure ideal per acollir aquest maridatge tan sugerent.

La responsable d’enoturisme de Caves Vilarnau, Maria Baró, ens explica perquè aquesta activitat s’anomena triple X. L’acte constava de la narració de diferents contes eròtics amb l’acompanyament de música de saxo.   Les narracions s’acompanyaven també del tast comentat de tres xocolates Simon Coll diferents maridats amb tres caves d’alta gamma del celler Vilarnau.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: