Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ple d’Olèrdola reitera el seu suport a la consulta del 9N

En sessió extraordinària, celebrada aquest dilluns al vespre, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat per unanimitat una moció que expressa el suport municipal a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre.

En nom d’APO-PM, el regidor Xavier Serramià va recordar que aquesta era la tercera vegada que el ple es pronunciava a favor del dret a decidir. Per Serramià “és trist” que s’hagi d’insistir en la reclamació d’un dret democràtic.

Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU, valorava que la llei de consultes aprovada divendres per una àmplia majoria del Parlament català era “un pas endavant” i calia recolzar l’actitud valenta del president de la Generalitat.

Josep Tort, alcalde d’Olèrdola, va assenyalar que “dins del marc legal” s’ajudaria a que es pugui portar a terme al municipi la consulta.

A la sessió van ser-hi la totalitat dels 6 regidors d’ApO-PM i van excusar la seva absència dos dels 5 regidors de CiU.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: