Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dijous es viurà una jornada amb xocolata, sexe i saxo maridats amb cava a la terrassa de Vinseum

Triple XXX és el nom d’una vetllada de relats sensuals, música en directe de saxo, xocolata i cava que tindrà lloc el proper dijous a la Terrassa de Vinseum, un espai a l’aire lliure ideal per acollir aquest maridatge tan sugerent.

L’acte consta de la narració de diferents contes eròtics amb l’acompanyament de música de saxo i el tast comentat de tres xocolates Simon Coll diferents maridats amb tres caves d’alta gamma del celler Vilarnau. I comptarà amb la participació de la Mònica Torra com a narradora, el Josep Fleta al saxo, l’enòloga Eva Places i la relacions públiques de Vilarnau, Maria Baró.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: