Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba una nova edició de la Pedalada Verda

Els Castellers de Vilafranca organitzen aquest dissabte una nova edició de la Pedalada Verda, activitat emmarcada dins de la setmana de Mobilitat Sostenible i Segura , que va des del dia 22 fins el 29.

Enguany, el lema de la setmana és “Fem el carrer més nostre”. La passejada popular començarà a les 5 de la tarda des de la Rambla Sant Francesc, i després d’un recorregut pels carrers de Vilafranca, tornarà a la mateixa rambla, on hi haurà una xocolatada per a tots els participants i el sorteig d’una bicicleta i altres obsequis. Es recomana a tots els participants l’ús de casc i també se’ls anima a vestir una samarreta verda o a lluir algun motiu de color verd.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: