Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge se celebra a Sant Cugat Sesgarrigues la 12a Fira ECO SANT CUGAT

Com cada any, l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues organitza la Fira Mediambiental del Penedès l’últim cap de setmana de setembre.

Enguany la fira se celebrarà diumenge, tot i que al llarg del cap de setmana hi ha nombroses activitats prèvies, amb diverses conferències i exposicions des del divendres. Sota les premisses de consum responsable, salut i medi ambient, la fira arriba a la seva 12a edició amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania vers la problemàtica ambiental. El diumenge l’Eco Sant Cugat ofereix xerrades, conferencies, exposicions, tallers per a grans i petits, la fira amb estands i expositors de temàtiques relacionades amb el medi ambient, les energies renovables, el comerç just, entitats i ONGs ecologistes, entre d’altres. També hi ha l’Espai Gastronòmic, l’Espai Salut i com a novetat d’aquest 2014, diverses microxerrades de divulgació empresarial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: