Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

50 alumnes i 7 professors inicien el curs al nou institut de Vilafranca

Dos grups de 1r d’ESO estrenen avui les flamats aules del 4rt institut vilafranquí, al barri de La Girada. El nou institut comença el curs amb dos grups de 25 alumnes cadascun, set professors i una bidell.

Construït amb mòduls prefabricats, el nou centre educatiu ho té tot a punt excepte les connexions telefòniques i de xarxa i per tant, tampoc han arribat encara els ordinadors. El seu director, el vilafranquí Pere Serveto, creu que en qüestió d’una setmana estarà llest.

Aquests darrers dies han estat “una bogeria” segons Serveto, que divendres passat es mostrava cofoi de tenir el centre a punt per rebre els alumnes.

El director també destaca les excel·lents relacions establertes entre els professors i els pares i mares.

 

El nou institut disposa de 2 aules comunes, 2 aules de desdoblament, una de les quals és biblioteca amb sala d’ordinadors inclosa, un laboratori, una aula de tecnologia i els espais de serveis, com sala de professors.

Aquest curs hi haurà 50 alumnes, dividits en dos grups, i el vinent començaran dos grups nous i per tant, s’ampliarà la plantilla de professorat. Quant a l’espai, també s’anirà ampliant progressivament amb nous mòduls. Tot i això, Pere Serveto recorda que els mòduls són provisionals i que l’institut acabarà sent un edifici d’obra.

 

Serveto prové de l’institut Alt Penedès i la majoria de professors també donaven classe a centres vilafranquins i voluntàriament han sol·licitat el canvi, segons explica el director.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: