Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una família de Vilafranca ha estat recollint suport per reclamar la repatriació del seu fill, mort en accident als Estats Units

Toni Gaitán tenia 27 anys i havia anat a Sant Francisco a estudiar en no trobar feina aquí. Era molt conegut al barri de l’Espirall, havia estat alumnes de l’escola Mas i Perera.

Fa uns anys, va obrir el restaurant La Màfia al barri de la Girada i també havia treballat de cuiner a diferents pizzeries.

Toni Gaitán va morir en un accident de trànsit a Sant Francisco, on va ser atropellat per un vehicle mentre anava en bicicleta. El procés de repatriació ha estat molt lent, fent patir a la família una llarga espera. Per això es van decidir a obrir un grup a les xarxes socials per demanar la repatriació del cos el més aviat possible. En pocs dies ha recollit més de 5.000 suports.

Finalment avui al Facebook la família ha comunicat que definitivament el cos de Toni volarà  des de San Francisco el divendres al matí i entre el transbord i els canvis horaris arribarà a Barcelona el diumenge a les 7 del matí. És impossible agilitzar-ho més, perquè ja tenen els bitllets reservats.

La família agraeix el recolzament i l’ajut tan d’institucions, com d’amics i desconeguts que els han donat suport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: