Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelavit rep l’estudi sobre la titularitat dels camins municipals

La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, ha lliurat a l’Ajuntament de Torrelavit l’estudi sobre la investigació de la titularitat dels seus camins municipals.

L’Ajuntament de Torrelavit ha rebut el resultat de l’estudi de 133 camins, que no tots es poden considerar com a camins públics, alguns perquè només donen servei a  una única finca privada i d’altres perquè tenen la consideració de servitud de pas. Aquest estudi s’emmarca en l’obligació dels municipis de fer un catàleg dels seus béns patrimonials.

<span style="line-height: 1.4;">Dins d’aquests béns patrimonials, ocupen un lloc destacat els camins d’ús públic. El catàleg de camins és una eina imprescindible per tal de definir quins són els camins d’ús públic i, d’aquesta manera, començar a declarar i afirmar des de l’Administració la seva condició de béns de domini públic.</span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: