Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca oferirà aquesta Festa Major la primera empalmada musical

El cantautor Paton Soler, col.laborador habitual de l’emissora, serà l’encarregat de conduir el programa que començarà a la mitja nit del dia 29 i s’allargarà fins al matí del dia de Sant Fèlix.

Paton presentarà una selecció de música de ball en català. La proposta de fer aquest programa va venir del mateix Paton Soler, pensant en tots els oients de Vilafranca i la comarca, que les nits de festa major poden estar escolant la ràdio.  El programa començarà a dos quarts d’una de la matinada i oferirà més de set hores de música. Està prevista una connexió en directe a tres quarts de set del matí a la plaça de la vila per oferir per primera vegada el toc de matinades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: